Dell 27 Monitor - E2722HS

Dell 27 Monitor - E2722HS

 • DELL E2722HS.
 • Beeldschermdiagonaal: 68,6 cm (27""),
 • Resolutie: 1920 x 1080 Pixels,
 • HD type: Full HD,
 • Display technologie: LCD,
 • Responstijd: 8 ms,
 • Oorspronkelijke beeldverhouding: 16:9,
 • Kijkhoek, horizontaal: 178°,
 • Kijkhoek, verticaal: 178°.
 • Ingebouwde luidsprekers.
 • VESA-montage,
 • In hoogte verstelbaar.
 • Kleur van het product: Zwart

De essentiële functies die u nodig hebt om productiever te zijn

Brede kijkhoek: bekijk uw werk in prachtige Full HD-helderheid. IPS-technologie biedt consistente kleuren- en beeldkwaliteit met een brede kijkhoek van 178°/178°.\nAangenaam voor de ogen: deze monitor heeft een flikkervrij scherm met ComfortView, een softwarefunctie die de straling van schadelijk blauw licht vermindert. De monitor is ontworpen voor optimaal kijkcomfort, zelfs gedurende een langere periode.

Dell Display Manager

Productief op elk niveau: met Easy Arrange kunt u eenvoudig meerdere applicaties op één of meer schermen openen met 38 vooraf ingestelde vensterpartities en hebt u de mogelijkheid om maximaal vijf vensters aan te passen, zodat u kunt beschikken over verbeterde mogelijkheden voor multitasking.\nNaadloze overgangen: de functie voor automatisch terugzetten onthoudt waar u bent gebleven, zodat applicaties teruggaan naar het punt waar u bent gebleven, zelfs nadat u de computer hebt uitgeschakeld.\nDe sleutel tot gemak: met sneltoetsen kunt u nog meer tijd besparen, zodat u eenvoudig uw beheerinstellingen voor beeldschermen kunt configureren en dus sneller aan het werk kunt.\nMeer manieren om te beheren: met asset management-rapporten kunnen IT-beheerders de monitorinformatie snel vastleggen en volgen, evenals meerdere monitoren tegelijk configureren via een enkele setup.

Een merk waarop u kunt vertrouwen

Als het wereldwijde monitormerk dat al zeven jaar (2013 t/m 2020) wereldwijd op nr. 1 staat, zijn we trots op ons onafgebroken streven naar kwaliteit en de optimale tevredenheid bij onze klanten.

Groen denken voor vandaag en morgen

Milieunormen: deze monitor voldoet aan de nieuwste wetgeving en milieunormen, zoals EnergyStar®, EPEAT® Gold en TCO.\nEnergiebesparing: bespaar energie wanneer uw monitor niet wordt gebruikt met PowerNap, een functie die uw monitor dimt of in de slaapstand zet wanneer deze niet wordt gebruikt.

Vorm ontmoet functie

Ergonomische aanpassingen: Kantel uw scherm en pas de hoogte van de monitor aan om de hele dag comfortabel te werken.\nGeïntegreerde audio: akoestische waarschuwingen en audio/video-functies worden gemeld via twee geïntegreerde luidsprekers.\nHandige connectiviteit: maak verbinding met moderne en legacy-systemen via HDMI-, VGA- en DP-poorten.\nMaximaliseer uw desktop: een opgeruimd bureau en geen wirwar meer aan kabels dankzij ruimtebesparende functies, zoals de compacte standaard en verbeterd kabelbeheer.\nHelder, eenvoudig ontwerp: een slanke bezel voegt een moderne uitstraling toe.\nPast zich aan uw behoeften aan: maak uw eigen werkruimte met VESA-compatibele bevestigingen en standaarden.

Url voor meer informatie: https://www.prijsengel.nl/dell-e2722hs-dell-27-monitor-e2722hs-68-6-cm-27

Bent u op zoek naar een Dell monitor,
neem dan een kijkje op: https://www.prijsengel.nl/monitoren